پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰۳

رمز گذاری بر روی فایل اکسل

اشتراک گذاری اطلاعات IT

رمز گذاری بر روی فایل اکسل

۹۱۴ بازديد

همه ی شما با نرم افزار اکسل آشنایی دارید . این نرم افزار یکی از پر کاربرد ترین برنامه های آفیس است که در آن می توانید محاسبات انجام داده و به راحتی اطلاعات خود را طبقه بندی کنید . گاهی ممکن است اطلاعاتی که در اکسل خود ذخیره می کنید مهم و شخصی باشد . به نقل از رایانه کمک هیواتک شما می توانید به راحتی با رمز گذاری بر روی فایل اکسل اطلاعات خود را شخصی سازی کنید . نحوه پسورد گذاشتن روی فایل اکسل مانند فایل ورد است و روند رمز گذاری به یک شکل صورت می گیرد . حال اگر روی فایل اکسل خود پسورد قرار داده باشید می توانید رمز آن را بردارید . برای برداشتن رمز فایل اکسل ابتدا مسیر زیر را دنبال کنید :
File > Info > Permissions > Encrypt with Password
اکنون در قسمت Encrypt with Password پسورد فایل اکسل خود را وارد کنید و روی گزینه ok کلیک کنید تا رمز فایل اکسل شما حذف شود . حال اگر پسورد خود را فراموش کرده باشید برای برداشتن رمز فایل اکسل می توانید از نرم افزار های مخصوص مانند Excel Password Remover یا Daossoft Excel Password Eraser استفاده کنید . یکی دیگر از روش های شکستن پسورد اکسل به صورت آنلاین و استفاده از سایت decryptum و passwordonline است . در صورتی که می خواهید به طور کامل و مفصل تر در مورد رمز گذاری بر روی فایل اکسل اطلاعات داشته باشید ، به لینک زیر مراجعه کنید :

 

www.heyvatech.com/web/articles/view/524/رمز-گذاری-بر-روی-فایل-اکسل.html

 

در اکسل، ۳ نوع کاربرگ مختلف بر اساس لیست های کشویی داریم (۳ روش ایجاد لیست کشویی):

  1. Data validation
  2. Form control
  3. ActiveX

خب از کجا بدانیم از کدامیک از آنها باید استفاده کنیم؟ مثل خیلی چیزهای دیگر، پاسخ این سوال یک کلمه است: «بستگی داره» ! بیایید نگاهی به این ۳ روش بیاندازیم و ببینیم هر کدام از آنها کجا باید استفاده بشوند.

۱-لیست کشویی Data validation

رایج ترین روش استفاده از لیست های کشویی روش Data validation است. بیایید یک نمونه از این لیست ها را درست کنیم.

ابتدا مقادیری را که می خواهیم در لیست کشویی مان قرار بگیرد، در محدوده ای از سلول ها وارد می کنیم. سپس سلولی را که می خواهیم لیست کشویی در آن نمایش داده شود، انتخاب می کنیم.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.